Tournament Open Bowling “Club Master “


Data : 20/04/2015 - 03/05/2015


Contact: Master Club, tel:0730.002.936

Facebook: MasterClubRegulamentul turneului

Competitia va fi organizata la nivel amatorial.

Handicap:

Jucatoarele vor avea 8 popice handicap la fiecare partida. La totalul partidei se vor adauga inca 8 puncte


Organizarea competitiei:


Calificari:


Fiecare jucator/jucatoare va juca 3 partide pentru calificare, maxim 2 jucatori/pista, cu posibilitate de reintrare. Se va lua in consideratie cel mai bun “squad” jucat (total serie 3 partide)


Desperado:


La desperado pot participa toti jucatorii care nu s-au calificat. Se va juca o singura partida .Se vor califica primii 2 jucatori dupa totalul obtinut intr-o partida.


Semifinale:


Se vor califica in semifinala 50% din jucatori in ordinea clasamentului, total popice din cele 3 partide jucate si primii 2 jucatori din desperado. In faza semifinala se vor juca alte 3 partide.


Finala


Se vor califica in faza finala primii 8 jucatori. Finala va fi de tipul “Match Play”.

Se vor juca 3 partide maxim, jucatorul care va castiga 2 partide din 3 va trece la pasul urmator al finalei dupa urmatorul tabel:


Locul 1 vs Locul 8
  > Locul 1/8 vs Locul 3/6 >
Locul 3 vs Locul 6 Locul 1/8 sau 3/6 >
  > Castigator
Locul 2 vs Locul 7 Locul 2/7 sau 4/5 >
  > Locul 2/7 vs Locul 4/5 >
Locul 4 vs Locul 5


Reguli de joc:


Se vor respecta Regulamentele: WTBA, ETBF si al Federatiei Romane de Popice Bowling.

Un jucator va ficonsiderat efectiv inscris in competitie dupa ce va achita taxa de inscriere.

Competenta squad-urilor se va stabili in ordinea cronologica a inscrierilor. In cazul in care un squad este completat integral, jucatorii se pot inscrie pe lista de asteptare. In functie de locurile ramase libere si de afluenta de jucatori, squad-urile vor fi completate cu ½ ora inainte de ora de start cu pana la 4 jucatori /pereche pista.

In cazul in care un jucator inscris se retrage de pe lista sau nu se prezinta cu minim 30 minute inainte de ora de start, locul poate fi atribuit jucatorilor aflati pe lista de asteptare.

In cazul in care apar defectiuni tehnice, generand o pauza necerara repararii ce depaseste 30 minute, atunci jocul si scorul inregistrat pana la momentul respectiv pe acea pista va fi reuluat in momentul repararii pistei.

In cazul lovirii cu intentie ( din orice motiv ) a aparatelor, mecanismelor de joc, a mobilierului aflat in spatiul de joc, jucatorul in culpa va fi atentionat, iar frame-ul urmator va fi notat cu zero. Daca greseala se repeta jucatorul va fi exclus din competitie.

Avand in vedere ca aceasta competitie este una de masi si nu profesionista, raspunderea asupra starii de sanatate generate de participare la aceasta competitierevine in totalitate participantilor.Prin inscrierea in concurs fiecare participant certifica pe propria raspundere ca este apt din punct de vedere medical si psihologic pentru competitia la care ia parte, ca a luat la cunostinta prevederile prezentului regulamentsi ca le-a acceptat. Jucatorii inscrisi in competitie sunt obligati sa ia la cunostinta de notificarile prezentate in materialuri “Riscuri de ( auto) accidentare”, prezente in sala de joc si sa poarte intreaga responsabilitate pentru nerespectarea acestora.

In caz de egalitate se va trage o singura lovitura cu bila si cel care face totalul mai mare se califica.


Taxa de participare:


50 lei taxa insriere si 50 lei taxa de Reintrare ( nr. nelimitat pentru reintrare)


Premii:


Fondul de premiere este garantat in baza a minim 30 de persoane inscrise:


Locul 1 400  

Locul 2 300  

Locul 3 200  

Locul 4 100  


Calificari:

20.04.2015 – 01.05.2015


Desperado:

Sambata(2 mai) – ora:1000


Semifinala:

Sambata(2 mai) – ora:1100


Finala:

Duminica(3 mai) – ora:1100


Premierea – ora:1300