Snooker

Master Club dispune de o masa de snooker profesionala situata intr-un spatiu special amenajat pentru a putea juca fara a fi deranjati de alti jucatori .

Snooker-ul este un sport din categoria biliardului. Se joaca pe o masa mare (3569mm x 1778mm) acoperita cu un postav special de biliard, masa cu buzunare în fiecare din cele patru colturi si la mijlocul fiecarei lungimi.

Se joaca folosind un tac, o bila alba, 15 bile rosii si 6 colorate: galbena (2 puncte), verde (3 puncte), maro (4 puncte), albastra (5 puncte), roz (6 puncte) si bila neagra (7 puncte). Bilele rosii valoreaza fiecare un punct, iar introducerea bilei albe se depuncteaza cu patru puncte.

Un jucator castiga un joc având cele mai multe puncte obtinute cu ajutorul bilei albe pentru a introduce în buzunare toate bilele rosii si colorate. Un meci consta într-un anumit numar de jocuri.

Snooker-ul este foarte popular în tarile vorbitoare de limba engleza (Regatul Unit, Irlanda, Canada, Australia, India si Africa de Sud), un interes crescând manifestându-se si în Estul Asiei prin jucatori din Hong Kong, China si Thailanda, ce intra în clasamentele oficiale.